Beoordelingen van Sushi 8 Eersel

Recente recensies

4.0
D
17 oktober 2021

De yakatori spies was koud en bikkel hard en uitgedroogd. De sushi leek vandaag niet zo vers als anders..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
17 oktober 2021

De bezorger heeft onderweg hard moeten remmen want sommige sushi’s lagen op z’n kop in de schaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gusra
17 oktober 2021

Altijd lekker en vers en leuke aanbiedingen !

Marion
16 oktober 2021

Héérlijk!!

Renate
15 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten!

oliver
14 oktober 2021

top qua tijd-management en kwaliteit

Renate
10 oktober 2021

De sushi zelf is niet slecht maar de logistiek is beroerd. Online bestellen betekent minimaal 45 min wachten maar het is nóóit klaar op de aangegeven tijd als je komt. Nu 3 x besteld en 3 x moeten wachten waarvan 2 x vrij lang. In die tijd rijd ik makkelijk op en neer naar Bladel waar de keus veel groter is. Dat is echt een aandachtspunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.
10 oktober 2021

40 min te laat.. geen compensatie. Na er wat van te zeggen ook niks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
10 oktober 2021
Kim
10 oktober 2021
Ivon
9 oktober 2021

Uitstekende kwaliteit!

Gijsbers
8 oktober 2021

Helaas was ik teleurgesteld omdat er ipv carpaccio iets anders in zat met vis. Deze had ik niet besteld.

Lisanne
5 oktober 2021

Ze belde zelf al voor we het gezien hadden dat er iets miste (afgehaald). Dit kwamen ze alsnog brengen met een extraatje. Super service, en het eten was heerlijk.

Heijnen
4 oktober 2021

Bezorging volgens afspraak en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Couwenberg
3 oktober 2021

Goede kwaliteit, lekker en precies op de afgesproken tijd bezorgd! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
2 oktober 2021

35 min moeten wachten. 0 compensatie of medeleven.

Simone
2 oktober 2021

De sushi was lekker. Helaas wel meer dan 30 min langer moeten wachten bij het afhalen. Ze hadden beter van tevoren kunnen bellen dat het langer ging duren. Dan zit je bij het afhalen niet zo lang te wachten.

N. Daris
2 oktober 2021
Hylke Postma
30 september 2021

Goed verzorgd en precies op tijd. Erg lekker en meer dan genoeg.

Ben
30 september 2021

Het was weer heerlijk !

Verhees
27 september 2021

Het was weer heerlijk!!!!

Willemsen
27 september 2021

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
26 september 2021

Ze waren veel later dan gepland, netjes gebeld en een extraatje bij de bestelling. Top!

Marion van de Ven
25 september 2021

In één woord, héérlijk!!

Kox
25 september 2021
Pulles
18 september 2021

Eerste keer afhaal van Sushi, echt waar voor je geld. Heerlijk! Zeker de acties zijn ook echt aantrekkelijk.

Corine
18 september 2021

2x bij jullie een bestelling geplaatst en 2x is het fout gegaan. De eerste keer waren de warme gerechten gewoon vergeten. De 2e keer was de helft van de sushi gewoon verkeerd gemaakt. Dit telefonisch aangegeven en gevraagd om een tegemoetkoming maar niks meer van jullie vernomen. Zeer teleurgesteld in jullie service

Ellen
18 september 2021

Makkelijk online te bestellen en stond netjes op de afgesproken tijd klaar voor afhaal. De kwaliteit is heel goed, je proeft dat het vers gemaakt is. Volop keuze en nette prijzen. 👍😁

Cindy
17 september 2021

Heerlijke verse sushi. Genoten!

B.Roest
15 september 2021

Was weer heerlijk, zoals altijd !

Cas Graat
14 september 2021

Sushi was goed, mocht meer soja saus bij naar onze mening

S
14 september 2021
Robin
12 september 2021
Daantje
12 september 2021

Vandaag was de krokante garnaal is de sushi plakkerig en taai wat mijn beoordeling enorm naar beneden haalt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Theuws
11 september 2021
Eddie Vedder
5 september 2021

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evy
4 september 2021

Heerlijke sushi… alleen een half uur moeten wachten. We hadden om 18.30 besteld en zouden het om 19.30 kunnen ophalen. Toen we er waren om 19.30 bleek dat er iets mis gegaan was en moesten we nog een half uur wachten.

-
3 september 2021

Het was heerlijk. Diverse sushi. Veel keus uit verschillende boxen. Af en toe doen ze er wat extra's bij, altijd een leuke verassing.

Patrick
3 september 2021

Sushi mee naar België genomen. Top

Lotte
2 september 2021
Emile Klomp
1 september 2021
Jerry
29 augustus 2021
Irene
28 augustus 2021

Super snelle service en lekker gegeten!

Ron
28 augustus 2021

Quality time box is zeker een aanrader. Sushi is binnen een uur op het aangegeven tijdstip bezorgd, super!

Joyce Boom
27 augustus 2021

Half uurtje te laat, maar hebben telefonisch doorgegeven dat het later bezorgt werd. Wel gerechte cadeau erbij en was heerlijk.

Theo
24 augustus 2021

Netjes op tijd stond alles klaar. Sushi was weer verrukkelijk.

Geppie
21 augustus 2021

Goeie sushi op tijd klaar. box van 96 stuks. Wij hebben heerlijk gegeten!!

Astrid Houtman
21 augustus 2021

Surf & turf box en de studentenbox besteld. Snel klaar, erg lekker en grote hoeveelheid. Deze keer opgehaald, maar ook de bezorging is super. Vriendelijke mensen!

Harrie
20 augustus 2021

Ondanks dat ik online had besteld en mijn bestelling en uur later klaar zijn zijn moest ik nog 20 minuten wachten( oftewel waren ze er nog niet eens aan begonnen) voor het klaar was. Zeg dan gewoon dat het 1,5 uur duurt, dan ga ergens anders bestellen, dit duurt veel te lang. Kwaliteit is prima. De vloer bij de balie mag wel eens aangepakt worden, die staat helemaal bol zodat je bijna struikelt als je niet oplet.

Senders
20 augustus 2021

Super gegeten op de camping, Thanks voor de extra sushi ivm de grote bestelling 🙏🏻

Tim
19 augustus 2021

Heerlijke sushi. Eerder klaar dan aangegeven tijd en netjes telefoontje ontvangen dat we het al konden komen ophalen.

L
17 augustus 2021
A.
17 augustus 2021

Zeer late bezorging. Als je ruim vooraf online besteld, wordt je bestelling alsnog 40 minuten te laat geleverd. Dit kan gewoonweg niet. En dan kan er niet eens een verontschuldiging af. De laatste keer dat we daar besteld hebben!

Judith
14 augustus 2021

Heerlijk verse sushi! Blij dat Sushi Eight naar Eersel is gekomen! En de tekeningen op de zakjes zijn ook altijd even leuk :D

Van kessel
13 augustus 2021

Super lekker

Ron
13 augustus 2021

1ste keer super lekker gegeten, nu 2de keer viel 't helaas tegen. zowel service als smaak. vis was ver te zoeken, vrij droge sushi's en 4 van de 32 stuks niet geleverd, toevallig ook nog de Nigiri's waar dan wel vis op zou moeten zitten. 3x proberen te bellen, nemen niet op.

Kelly
13 augustus 2021

Onze afhaaltijd was 18:00 uur. Uiteindelijk om 19:00 uur onze bestelling mee kunnen nemen, niet netjes.. een uur moeten wachten. Verder wel heerlijke sushi..

Jil
12 augustus 2021

Lange wachtrij, wel lekker

Cynthia
12 augustus 2021

Heerlijke sushi, maar vandaag 45 minuten moeten wachten want bestelling was nog niet klaar. Dat is echt te lang voor een online bestelling!

Jo
12 augustus 2021

De sushi was heerlijk. Helaas een uur later pas bezorgd en de bestelling niet compleet.

Maartje
11 augustus 2021
M.
8 augustus 2021

Meer dan voldoende en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kyra Wisselo
5 augustus 2021

Super lekkere sushi en fijne service!

Jurgen
4 augustus 2021
Bart vd Broek
4 augustus 2021

Surf en Turf box gehad. Beste sushi die ik in Eersel heb gegeten ooit.

L. Van diepen
4 augustus 2021

Het bestelde is 45 min. Later afgeleverd dan door U gepland was -.

Petra
3 augustus 2021
Eva
2 augustus 2021

Lekker vers! Wat we gewend zijn van jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
1 augustus 2021

Altijd lekkere sushi gehad. Alleen vandaag iets minder. Denk dat het druk is geweest vandaar iets minder. Maar alsnog lekker! Fijne avond aan team Eersel!

Van greevenbroek
31 juli 2021

We hebben heerlijk genoten op de camping van heerlijke Sushi!

Lia Vos
28 juli 2021

Heel goed en heel klantvriendelijk. Echt een aanrader

Lies
26 juli 2021

We hadden om 5 uur besteld; konden alleen nog maar kiezen voor half 7 bezorging.. uiteindelijk was het er om kwart over 7. Daarnaast was de sushi niet strak gerold en viel alles er zo uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie sterken
25 juli 2021

Bestelling was goed compleet en smaakte uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FB
24 juli 2021

genoten van heerlijke sushi!

Fam. Spaan
22 juli 2021

Was weer super lekker! Voor de 2e keer hier besteld en het was echt weer heerlijk. De eight bowls zijn echt een aanrader 👍😋

Ruijten
21 juli 2021
Kim
17 juli 2021

In een woord heerlijk.

RJ Snijders
15 juli 2021

Elke keer weer heerlijk!

Monique
11 juli 2021

Ik werd gebeld na mijn bestelling dat deze al na 10 minuten klaar zou zijn i.p.v. 1 uur zoals op de site stond. Klantvriendelijkheid ten top vind ik

Anastasia
9 juli 2021

The ordered chilli sauce was forgotten to be put in the bag. The food was very delicious. The quality of your rice has improved though - great stuff!

Ilse
7 juli 2021

Heerlijke sushi! Leuk cadeautje en perfect op tijd! Aanrader!

Myrthe
5 juli 2021

De sushi was op tijd klaar. Royaal belegd en erg smaakvol.

Saskia Fiers
28 juni 2021
Jurgen
27 juni 2021

Bestelling om 18:00 geplaats aangegeven bezorg tijd 19:00 daadwerkelijke bezorg tijd 20:20. Dat was dus de eerste en tevens laatste keer dat we iets bij sushi 8 besteld hebben.

Pieke
27 juni 2021

Meer dan een uur te laat bezorgd!

Tineke
23 juni 2021

De sushi was heerlijk! Niets op aan te merken. Goede kwaliteit.

B
22 juni 2021
Rombouts
21 juni 2021

Uitstekende kwaliteit en op tijd kunnen afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
20 juni 2021
Maas
20 juni 2021

Op tijd bezorgd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
19 juni 2021

Het was Heerlijk en snel in huis!

Lisette
16 juni 2021

Heerlijk vers. Ek box aanrader!

Renate
12 juni 2021

Het was heerlijk!

Marion
9 juni 2021

Was weer super heerlijk!!

José Blox
8 juni 2021

Zondag grote bestelling gedaan. Dit keer wel op tijd bezorgd (is nog weleens een dingetje) maar nu kregen we iets anders dan besteld (was wss op dus doen ze maar iets anders) dat wil ik dus niet. Zat wel “een cadeautje” bij, vanwege de grote bestelling? (zou tof zijn) of vanwege de verkeerde sushi? (maar geef dat dan aan). Oja…sushi viel gelijk uit elkaar… ook niet fijn…was lastig eten met de stokjes 🤨

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
6 juni 2021

Heerlijke verse sushi

Verstraate
5 juni 2021

De gefrituurde gambas waren koud ivm 30 min vertraging van de bezorging(overmacht door file) maar wel prettig als je de klanten dit telefonisch even laat weten dat de levering later komt...

Joyce
3 juni 2021

Toen ik mijn bestelling kwam afhalen sprak de persoon aan de balie geen Nederlands. Er was een andere jongen aanwezig die was hem aan het uitlachen. Ik vroeg of hij me wilde helpen maar hij reageerde er niet op. Na meer dan 5 keer mijn naam gezegd te hebben, heb ik het bonnetje op een tasje wat op de balie lag gepakt en zag daar toevallig mijn naam op staan. Ik gaf aan aan beide mannen dat deze bestelling van mij was en ben toen geïrriteerd weggelopen. Waardeloze service is dit.

R
31 mei 2021

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
31 mei 2021

Het was echt super! Je proeft gewoon dat dit dag vers is! Geen sushi die al van te voren gemaakt word! Ga zo door, mij heb je als klant in je broekzak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
30 mei 2021

Heerlijke sushi, goede kwaliteit

Marion Van Wakeren
30 mei 2021

Een rol te weinig, sushi was lekker!

Kim
29 mei 2021
Stephan Biesbroeck
28 mei 2021

De sushi was top, De sushi was overheerlijk bedankt

Liselotte
27 mei 2021

Heerlijk gegeten, niet de ‘standaard’ sushi, maar anders, lekker en kwalitatief erg goed. Voor herhaling vatbaar! Via mail op de hoogte gehouden van de bezorging. Erg fijn.

Annemie
24 mei 2021

Heerlijk gegeten

Margo
23 mei 2021

Erg lekker en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
23 mei 2021
T
23 mei 2021

Bezorging op tijd. Miste 4 stuks, qua prijs iets meer verwacht

Anita van den Bergh
22 mei 2021

Onze bestelling was snel klaar en we hebben uitstekende sushi gegeten

Maykel
22 mei 2021

Op tijd klaar. Kleine wijziging in het pakket werd op verzoek doorgevoerd. Smaak was prima Netjes alle chopsticks, soja en wasabi erbij gedaan. Een veilige keuze!

Cynderella
21 mei 2021

Nu voor de 2de keer besteld en beide keren overheerlijke sushi gegeten en de service is TOP. Heerlijk genoten van jullie cadeautjes, ontzettend lief van jullie. Ga zo door, tot de volgende keer.

Rian
19 mei 2021

Erg lekker en vers.

L.van Diepen
19 mei 2021
Nina
18 mei 2021

Zeer lekkere Sushi... En op tijd bezorgd

M v Houts
16 mei 2021

Het was heerlijk, jammer dat ze bij de 4-way snackmix de twee sauzen zijn vergeten bij te leveren. Denk dat het dan nog lekkerder geweest was!

Joost
15 mei 2021
Linda Prins
14 mei 2021

Keurig op tijd geleverd en goed verzorgd.

Ine
14 mei 2021

Echt heel erg lekker!

Spooren
13 mei 2021

Heerlijk gegeten!

J. van Esch
13 mei 2021

Erg vers en super lekker!!

Janneke
12 mei 2021

Voor de eerste keer besteld bij sushi 8. De bezorging was op de tijd zoals afgesproken. Verschillende dingen besteld om te proeven. Het was heerlijk, echt van genoten!

Hans
10 mei 2021

Mooi op tijd klaar heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska Lueb-Fiers
9 mei 2021

Heerlijk gegeten! De bezorging was iets te laat maar het was op moederdag dus het zal wel heel druk zijn geweest.

Justin Steenkamp
7 mei 2021

Super levering en heerlijk gegeten En hele leuke verjaardag gehad En bedankt voor het cadeau. Komen zeker terug.

Neeltje
7 mei 2021

Lekker en goed

Liz de Winter
6 mei 2021

Super lekker gegeten! We hadden poké bowls en een schaal sushi. Echt van genoten

Wendy
6 mei 2021

Heerlijk gegeten! Echt goede sushi.

Witkamp
6 mei 2021

Helaas was de tonijn alles behalve vers, we hadden bijna alles met tonijn. Bonen waren doorgekookt. En op de California was de viskuit ver te zoeken. Dit was echt een teleurstelling.

yvonne
5 mei 2021

wij vonden de sushi tegenvallen. er zaten nog wat harde rijstkorrels in en de kip en garnalen sushi leken niet vers gemaakt. waren koud en wat taai. Het eten stond wel netjes klaar op de afgesproken tijd.

Rogier Westerhuis
5 mei 2021

Sushi behoort puur te zijn, zonder al te veel opsmuk. Ik vond het lekker, maar ben van mening dat de vleesgerechten te gekunsteld waren

Anoniem
5 mei 2021

Super gegeten en bedankt voor de verjaardag attentie! Super leuk gedaan.👍🏻

Rian
4 mei 2021

Super lekker en vers

Jordi
3 mei 2021

Eerste keer bij besteld en we hebben heerlijk gegeten. Prijs - kwaliteit is uitstekend. We komen hier zeker terug om ook andere boxen uit te proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
2 mei 2021

makkelijk te bestellen vriendelijk personeel zeer lekkere gerechten zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Heuvel
2 mei 2021

mooi op tijd, en een verrassend cado

Eline
2 mei 2021

Al een aantal keer besteld bij sushi eight en normaal is alles lekker en vers, echt top! Vandaag waren de edame boontjes veel te gaar en helemaal doorgekookt en de sushi smaakte helaas ook niet zoals ik gewend ben van sushi eight.

Mirte
1 mei 2021

Flauw weinig smaak en taai.

Heidi
28 april 2021

Helemaal top bestelling op tijd klaar en smaakte voortreffelijk. Er komt zeker een herhaling!!

Tineke
27 april 2021

Precies op het afgesproken tijdstip bezorgd en de sushi smaakte lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

Martin
26 april 2021

Goede sushi, wat weinig sojasaus, gember en wasabi.

Judith
21 april 2021
Johan
19 april 2021

Wij vonden het hele lekkere sushi, voor een betaalbare prijs. Bezorging 15min later, maar als het om 18.15uur bezorgt wordt terwijl ze aangeven rond 18.00uur vind ik dat zeker acceptabel. Mooi en handig dat je diverse mails krijgt om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling. Voor mij een aanrader en we gaan zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
17 april 2021

Ik vond het deze ronde een beetje ééntonig... niet heel bijzonder. De vorige keren was het echt lekker... dus hopelijk volgende keer weer perfect:)

Ilana
16 april 2021

Jammer dat er niet bezorgd wordt in Bergeijk

RJ Snijders
15 april 2021

40 minuten te laat is wel echt wat lang, jammer

Janneke
13 april 2021

Was super!

Giezen
12 april 2021

Sushi had een mooi formaat. Helaas was de rijst aan de droge kant en de krokante kip ook. Een tip Werk met handschoenen en een haarnetje, we kwamen 2 haren tegen iets minder smakelijk. Verder een vlotte bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
11 april 2021

Het was heerlijk!!

Anoniem
10 april 2021

Heel speciale gerechtjes, alles was voortreffelijk. En keurig op tijd, op de minuut af.

Paul
9 april 2021

Lekker

Tom
8 april 2021

Super vriendelijke bezorging, en het eten is hartstikke lekker!

Anneke
6 april 2021

Heerlijk gegeten. Nu voor de 2e keer besteld en alles smaakte weer prima. Wel vervelend dat er beide keren dat we af hebben gehaald, iets vergeten was. Vorige x een portie rolls, nu de sushibox. Aangezien we bijna 10 km enkele rit moeten rijden is dat wel erg vervelend.

johan
5 april 2021

Dit was ons eerste sushi ervaring. Iedereen vond het heerlijk en vers. Zeker voor herhalimg vatbaat. Makkelijk te bestellen en betalen via internet. En op tijd geleverd. HOU VOL ZO.

Shirley Maas
5 april 2021
WD
5 april 2021

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
4 april 2021

We hadden de party sushi box en deze was heerlijk. Veelzijdig ook. Met sashimi. Kortom: erg lekker gegeten en wederom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanny
4 april 2021

Flinke sushi box besteld, alles smaakte heerlijk. Mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

eva
4 april 2021

we hebben echt superlekker gegeten . veel verschillende soorten en allemaal even lekker. Graag tot een volgende keer!

Eersel
1 april 2021

Kwartiertje later dan de afgesproken tijd van bezorging. De sushi was het wachten waard. Heerlijk gegeten!

Pauline
29 maart 2021

smakelijke verse sushi. We hebben genoten

Sjoerd
28 maart 2021

vond de prijs kwaliteit beneden peil was het geld niet waard.. pokebowl was niet wat we ervan verwacht hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

noud Roest
28 maart 2021

Snelle levering en uitstekende kwaliteit eten 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R v g
28 maart 2021

Goede service en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristel
28 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Harrie
27 maart 2021

Heerlijk gegeten. De bestelling net voor de afgesproken tijd. Toppy

Lars
26 maart 2021
Judith
24 maart 2021

Heerlijk verse sushi en ook goede combi boxen in het assortiment! De sushi stond dan ook direct klaar op de bestelde tijd. Top service! Enige puntje is dat sommige rolls echt heel groot zijn en de nigiri ook erg veel rijst heeft. Maar we komen zeker terug!.

Sanderse
22 maart 2021

Kwaliteit: smaak en uiterlijk waren goed, de studentenbox voldeed niet aan het plaatje, de salmon Nigiri en de Tuna nigiri, waren er niet bij. wel ter vervangingandere rolletjes. ik had echter de 2 Nigiri's extra besteld, zodat wel (3 pers.) elk een nigiri hadden. de nigiri vond ik lekkerder als de vervanger uit de no raw box. bij gebrek aan bezorgers, zouden ze het later brengen, wat ons niet zo goed uit kwam, dus hebben we het zelf gehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steerneman
21 maart 2021

Sushi was top!

Ellen van den Hurk
18 maart 2021

Beste sushi ever! Vooral de surf en turf roll

Mariska van der wal
16 maart 2021

Verse sushi, op het laatste moment nog iets bij kunnen bestellen eten afgehaald op de afgesproken tijd bestelling stond klaar Heerlijk gegeten!

mary
15 maart 2021

super lekker SUSHI

Karin jansen
15 maart 2021

We hadden het idee dat het al even klaar stond. Het was lang niet zo lekker dan de laatste keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

judith
15 maart 2021
Verrijt
15 maart 2021

Het was lekker, maar niet precies wat we besteld hadden, en op de site was niet alles verkrijgbaar. De bestelde omelet zat er niet bij, hiervoor in de plaats zat er zalm bij. Jammer als je niet van vis houd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny Meulenbroeks
14 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
14 maart 2021

Heel erg tevreden en zeer goede bezorging. Goed op tijd en goede communicatie over het moment van bezorgen. De sushi was ook lekker. Soms waren er wel rolletjes die uit elkaar vallen.

Dirk-Jan Westerink
14 maart 2021
Bart
13 maart 2021

Aanwinst voor de regio

Joyce
13 maart 2021
Adams
12 maart 2021

Altijd op tijd klaar en erg lekker. Mooie kijk in de keuken bij afhalen en het ziet er erg schoon uit. Fijn dat we nu een goede sushi tent in Eersel hebben!

Gonny van Limpt
12 maart 2021

Het was superr lekker👍

Karel Burgmans
11 maart 2021

Super lekkere sushi van hoge kwaliteit. En ook lekkere mini loempia's

OJ
10 maart 2021
Miriam v dommelen
8 maart 2021

Buffalo wing was top lekker , vond de sushi niet echt vers en best droog ... maar we eten ook alleen bij mood sushi en die kwaliteit was het zeker niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
8 maart 2021

Heerlijke verse sushi, dat exact op de gewenste tijdstip werd bezorgd. Tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Geelen
8 maart 2021

Eten was van geweldige kwaliteit, helaas werd de verkeerde bestelling geleverd. Geen extra tonijn bij de salade en een maal een compleet andere gerecht. Maar het was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V.c.m
7 maart 2021
Daniëlle
7 maart 2021

Te lekker !! Als je hier nog nooit gegeten hebt DOEN !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Will Daniels
7 maart 2021

Was prima! Onze eerste ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José Blox
7 maart 2021

Wederom dik te laat (waren er pas om 20u). Onze dochter moest vlug eten want moest nog 3 kwartier naar Breda en met de avondklok werd dat een race tegen de klok. Bedankt sushi 8, maar niet heus

rian
7 maart 2021
Vd Berg
7 maart 2021

Helaas was het eten op de geplande tijd niet klaar (50 min na bestelling). We hebben nog 25 min bij de afhaal moeten wachten ..

Anoniem
7 maart 2021

Om 18:54 bestelling geplaatst. Om 19:45 zou het eten klaar zijn voor afhalen. Eenmaal in de winkel geeft het personeel aan dat het nog 5 minuten duurt. na 30 minuten / 45 minuten wachten nog steeds geen eten. (Inmiddels 20:15/20:30) Blijkt dat ze pas net begonnen zijn met het klaarmaken van de bestelling. Bestelling maar geannuleerd. Als het te druk is, is dat helemaal begrijpelijk. Geef dat dan aan Maar ga niet beloven dat het binnen 5 minuten klaar is terwijl er nog begonnen moet worden met de bestelling.

Miriam
7 maart 2021

Heerlijk!!

Anke Maas
6 maart 2021

Het was erg lekker, niet heel warm, maar wel goed. Helaas hadden we het wel pas driekwartier later dan gevraagd.

Karin
6 maart 2021

Een prima en smakelijke sushibox voor een hele mooie prijs. Zeker aan te raden!

Margot
6 maart 2021

Super lekker! Veel variatie

Eugenie
6 maart 2021

Het was echt heerlijk! Hier mogen ze mij voor wakker maken;)

Augustijn
6 maart 2021

De sushi is echt heerlijk, goede kwaliteit. Alleen hebben wij helaas al 2x keer ervaren dat wanneer je besteld en je komt het ophalen dat de sushi niet klaar is en nog een half uur moet wachten. Ook al heb je twee uur van tevoren besteld..... Dat is jammer.

Marjolein Verbeek
6 maart 2021
Marion van Buul
6 maart 2021

Het was overheerlijk.. en ook netjes zoals aangegeven bezorgt! Echt top 👍👍

Jar
4 maart 2021
Willemsen
1 maart 2021

Heerlijk gegeten voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
28 februari 2021

Goede sushi super goed geregeld en lekker dichtbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
28 februari 2021

Bezorging was keurig op tijd. Helaas zat er de helft niet bij. Dit waren onze warme gerechtjes. Ivm een langere bezorgtijd ben ik ze zelf gaan halen. Echter hebben deze tussentijds op de balie gestaan waardoor deze niet meer warm waren bij thuiskomst. Helaas geen goede eerste indruk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brugman
28 februari 2021
Wilma
28 februari 2021

Bijzonder lekker en netjes op tijd. Een aanwinst voor Eersel.

John Neutkens
28 februari 2021

Helaas werd de afgesproken tijd met ruim een half uur overschreden. Er werd keurig gebeld dat het later werd dus dat is prima maar je rekent op het bevestigde tijdstip.

Rijkers
27 februari 2021

Sauzen bij snackmix zijn niet geleverd en de bestelling voor 1900 uur werd pas 2000 uur geleverd!

Marion
27 februari 2021

Was wederom héérlijk. Een feestje om te eten.

Mikkel
27 februari 2021

Sushi was heerlijk👌 Besetellen zeker vaker!

Schellens
25 februari 2021

Ik heb een kleine opmerking en misschien had ik moeten bellen maar het was volgens mij een klein foutje. Wij hadden chicken rol en ebi tempura rol bij onze bestelling en volgens mij hadden we alleen maar 8 chicken rol. Maar het was toch super lekker daar niet van en netjes en goed op tijd bezorgd. Eersel mag blij zijn met jullie.👍

EP
25 februari 2021

Goede service, lekkere sushi

Esmee
24 februari 2021

Genoten van de lekkere sushi! Het feestje is geslaagd!

H.kakebeeke
24 februari 2021

Alles was heerlijk vers en lekker

Neeltje
23 februari 2021

Lekker

Hoogveldt
21 februari 2021

De sushi was lekker maar erg weinig voor het geld!!! Bij een ander voor hetzelfde geld dubbel zoveel sushi.. en dan ook even lekker! Ik zelf vind vis erg vies dus ik baalde er enorm van dat de zalm sushi in hetzelfde bakje was gedaan als mijn veggie sushi☹️Die rol heb ik niet op gegeten . Ik wil geen sushi waar rauwe vis tegen heeft gelegen. Volgende keer gaan we toch weer naar ons andere vertrouwde sushi plekje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gonny van Limpt
21 februari 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
21 februari 2021

Netjes op tijd en compleet bezorgd. De sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
21 februari 2021

Lekker en op afgesproken tijd bezorgd!!

Onbekend
20 februari 2021

Lekkere verse sushi en netjes op tijd klaar. Top! Zeker voor herhaling vatbaar.

lin
20 februari 2021
Marion
20 februari 2021

Heerlijke verse Sushi, veel variatie! Vonden het heerlijk

Paul Geelen
19 februari 2021

Heerlijke maaltijd en snel geleverd.

Rianne Bosch
18 februari 2021
Ap
17 februari 2021
Judith
17 februari 2021

Het was heerlijk!!!

Antonie
16 februari 2021

Lekker eten goed geholpen door een lieftallige dame!

Hans
15 februari 2021

Lekker smaakvol en genoeg mooi op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MM
14 februari 2021

Bezorging een half uur te laat. Geen bericht gehad over vertraging. Zou netjes zijn als klanten hiervan op de hoogte worden gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cora
14 februari 2021

Wel erg weinig voor de prijs

Sander
14 februari 2021

Makkelijk bestellen, tijdige levering, lekkere sushi

Jeroen
13 februari 2021

Bestelling ging heel makkelijk via de website. Bestelling stond ook netjes optijd klaar. De kwaliteit was prima. Zelf vind ik de sushi van Akito beter.

Sander
12 februari 2021

Heerlijk

Joanne
10 februari 2021

Het was heerlijk!

arno
8 februari 2021

kwalitatief goede sushi, vers, smaak prima, heerlijk gegeten. Besteld via website en afgerekend, op afgesproken tijdstip nog niet gereed maar wel bijna, kleine 5 minuten denk ik op gewacht maar dat is geen enkel probleem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cat
7 februari 2021

Voor de eerste keer Sushi 8 Eersel gedaan. Precies op tijd klaar. Jammer dat de sushi per 4 gaat (en niet per 2) en ze zijn erg groot. Maar super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pu
7 februari 2021
Jeroen
7 februari 2021

Bestelling was een halfuur te laat. Maar de sushi was wel lekker.

Gonny van limpt
6 februari 2021

De bezorger zelf was prima👍👍de bestelling was echt te laat

Lotte
6 februari 2021
Mieke
6 februari 2021

Heerlijke sushi, goede variate, vers en perfect op tijd bezorgd

Rob
6 februari 2021

Heerlijke sushi, maar bijna een uur later dan afgesproken. Dat kan echt niet.

Huizing
5 februari 2021
Wouters
5 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Frank
4 februari 2021

Erg lekker!

Ik
2 februari 2021

Sushi is te druk. Wel grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke sanders
1 februari 2021

Heerlijke sushi vriendelijk personeel echt een top zaakje ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
1 februari 2021

De bestelling kwam meer dan een uur te laat, zonder enig bericht of excuses. De warme gerechten waren koud bij levering en een deel van de bestelling was verkeerd. De sushi smaakte op zich goed, maar voor ons helaas niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lynn
1 februari 2021
Lieve
31 januari 2021

Sushi was heel lekker De verwachte bezorgtijden was 18:15, echter kwam de sushi pas rond 19:15. Dit duurde voor ons redelijk lang Er zaten ook frituurde garnalen bij de bestelling die helaas koud waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
31 januari 2021
Sar
30 januari 2021

Super lekker & vers! Goeie aanwinst voor hier in Eersel 😆

Heinemans
30 januari 2021

Jammer dat ze niet bezorgen in riethoven maar het is wel de moeite waard om zelf te gaan ophalen.

Joan
30 januari 2021

grote keuze, snel en erg lekker!

Bianca Roestenberg
29 januari 2021

Heerlijk!

Iris
29 januari 2021

Goede lekkere verse sushi !🥰 Echt heerlijk!

Mireille
27 januari 2021

Prima kwaliteit, goed verzorgd. Aanrader.

Lucas
27 januari 2021

Heerlijk!!! Opgehaald in de keuken; kon er direct mee terug naar huis en aan tafel. Complimenten aan de chef!

Lisa
27 januari 2021

Super goede service! Stond optijd klaar en kon ik direct meenemen bij afhaal! Verder prima sushi alleen vond ik het erg jammer dat bij de verse tonijn er zo weinig tonijn in zat dat het geen tonijn sushi te noemen was. Het was prima en zal heus nog wel eens bestellen maar ga liever naar een andere waarvan ik die persoonlijk lekkerder vindt.

NMR
25 januari 2021

Bezorging op de exacte tijd. Vriendelijke bezorger. Eten is goed verpakt en inclusief alle benodigdheden (stokjes, soja, wasabi etc). Echt heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gloria
25 januari 2021

De sushi was goed, misschien meer inhoud en minder rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Frenken
25 januari 2021

Was heerlijk, van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
25 januari 2021

De sushi was echt enorm lekker, helaas kon ik een deel van mijn sushi niet op eten omdat ze, ondanks het bellen, niet aan dieetwensen voldoen ivm zwangerschap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DL
24 januari 2021

Lekkere sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
24 januari 2021

Wij zijn geen grote sushi liefhebbers, maar door de grote en diverse keuze mogelijkheden konden we een mooi gevarieerd 'menu' samenstellen. Heerlijk gegeten. Bezorgen op zaterdagavond iets later, maar eigenlijk niet eens benoemenswaardig. Knap hoe een nieuwe ondernemer in het dorp het al snel zo goed voor elkaar heeft! Wij bestellen zeker nog eens!

Sanne
24 januari 2021

Heerlijke super verse sushi en een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Hier ga ik zeker vaker sushi bestellen!

Dirk-Jan
24 januari 2021
W.
24 januari 2021
Esther
24 januari 2021

Super lekkere sushi en goede service. Hier gaan we vaker bestellen.

Kylie
24 januari 2021

Sushi was een kwartier later dan we aangegeven hadden, terwijl we wel mooi optijd een mailtje kregen dat de bezorger onderweg was. Hierdoor waren onze warme gerechten ‘koud’ en dus niet meer lekker, dit was jammer. Sushi zelf was lekker. Leuk opgemaakt en goed van grootte. Prijs/kwaliteit = uitstekend.

Anne
23 januari 2021

Suuuuuuper lekker en vers. Edame boontjes waren nog warm.. echt super lekker! Bestel de teriyaki saus maar extra! Yummy!

Anja Bierens
23 januari 2021

Wat een super aan winst voor Eersel . Wij hebben erg lekker gegeten .

JP
23 januari 2021

Supervers en heerlijk krokant! Wij komen terug

Martijn
22 januari 2021
Esther Sterrenburg-van de berg
21 januari 2021

Voor herhaling vatbaar! 👍🏻

Yvonne
21 januari 2021

Altijd leuk om een nieuwe eetgelegenheid uit te proberen. Jammer genoeg blijft het hier bij een keer, want we vonden het eten niet zo lekker. Smaken waren saai, sommige sushi droog en rijst naar mijn smaak te hard. Wel duidelijke site en vriendelijk personeel.

Ingrid van Beek
20 januari 2021

Op tijd bezorgd en goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
20 januari 2021
Ron
19 januari 2021

Hele goede kwaliteit. Blij met jullie in Eersel

José Blox
18 januari 2021

Bestelling zou om 18.15u gebracht worden, maar was er pas om 18.55u.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
18 januari 2021

We hadden om 18.00 besteld en aangegeven dat we het om 20.00 wilde hebben. Uiteindelijk was het er pas iets over 21.00. We hopen dat die komt omdat jullie niet gestart zijn, want de sushi was wel heel erg lekker. Dankzij het kadootje dat jullie er bij hebben gedaan en dat het echt heerlijk was besloten om nog eens te bestellen. En dan te hopen dat de bestelling sneller gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theuws
17 januari 2021

Nog 60 minuten moeten wachten op het eten na het afgesproken tijdstip. Daarbij was de sushi nattig en leek het niet echt vers. 3 stukjes gehad en de rest moeten weggooien. Helaas was het dus een zware tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
17 januari 2021
Kees Goossens
17 januari 2021

De bezorging was bijna een uur te laat maar dat zijn beginnersfouten, het eten was heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kate
17 januari 2021

De bestelling was een uur te laat. Wel netjes gebeld maar daarna duurde het nog 45 min langer dan beloofd. Wellicht was een compensatie of kortingscode op zijn plaats geweest. Sausjes die besteld waren bij de loempia’s en garnalen waren niet bij geleverd. Wellicht had alles te maken met de opstart maar een eerste indruk kun je niet opnieuw maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gonny van Limpt
17 januari 2021

Het eten was heerlijk,wel te laat bezorgd maar begrijpelijk in het 1ste weekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
17 januari 2021

Heeeeerlijk, jammer dat het eten een half uur later bezorgd werd terwijl toch ruim op tijd besteld, maar.... super lekker! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
17 januari 2021

We hadden om 15u een bestelling voor 18u besteld, en die kwam rond 1830u. Begrijpelijk in het eerste weekend na opening, maar kwam toevallig wel onhandig uit. Sushi was prima, alleen de sashimi wat te dik en groot. Maar we bestellen binnenkort nog een keer hoor. Succes met de opstart!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Eliens
17 januari 2021

Heerlijke verse sushi! Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellis
17 januari 2021

Was erg lekker echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas van Bogget
17 januari 2021

Super lekkere sushi en voor de niet sushi liefhebber ook andere gerechtjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
17 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goede en vriendelijke bezorging, keurig op tijd. We werden verrast door wat lekkers dat extra bij de bestelling zat. Top!!

Kimberly
17 januari 2021

Snel bezorgd en lekkere sushi! Zeker voor herhaling vatbaar.

Daniëlle
16 januari 2021

Heerlijk gegeten , zeer goede kwaliteit 👌

Anne
16 januari 2021

Heerlijke diverse sushi. Goed bereid en netjes bezorgd.

Herk
16 januari 2021

Een woord TOP

Knippenberg
16 januari 2021

Veel succes

John
16 januari 2021

Vandaag geopend en direct de eerste bestelling geplaatst. Wij zijn dus blij dat sushi-eight in Eersel gevestigd is. Uitstekende kwaliteit en keus voldoende. Een formule die hier succesvol zal zijn.