Beoordelingen van Sushi 8 Eersel

Recente recensies van Sushi 8 Eersel

4 sterren na 97 reviews

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi super goed geregeld en lekker dichtbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. Helaas zat er de helft niet bij. Dit waren onze warme gerechtjes. Ivm een langere bezorgtijd ben ik ze zelf gaan halen. Echter hebben deze tussentijds op de balie gestaan waardoor deze niet meer warm waren bij thuiskomst. Helaas geen goede eerste indruk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker en netjes op tijd. Een aanwinst voor Eersel.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd de afgesproken tijd met ruim een half uur overschreden. Er werd keurig gebeld dat het later werd dus dat is prima maar je rekent op het bevestigde tijdstip.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sauzen bij snackmix zijn niet geleverd en de bestelling voor 1900 uur werd pas 2000 uur geleverd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom héérlijk. Een feestje om te eten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk👌 Besetellen zeker vaker!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een kleine opmerking en misschien had ik moeten bellen maar het was volgens mij een klein foutje. Wij hadden chicken rol en ebi tempura rol bij onze bestelling en volgens mij hadden we alleen maar 8 chicken rol. Maar het was toch super lekker daar niet van en netjes en goed op tijd bezorgd. Eersel mag blij zijn met jullie.👍

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, lekkere sushi

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de lekkere sushi! Het feestje is geslaagd!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk vers en lekker

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker maar erg weinig voor het geld!!! Bij een ander voor hetzelfde geld dubbel zoveel sushi.. en dan ook even lekker! Ik zelf vind vis erg vies dus ik baalde er enorm van dat de zalm sushi in hetzelfde bakje was gedaan als mijn veggie sushi☹️Die rol heb ik niet op gegeten . Ik wil geen sushi waar rauwe vis tegen heeft gelegen. Volgende keer gaan we toch weer naar ons andere vertrouwde sushi plekje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en compleet bezorgd. De sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op afgesproken tijd bezorgd!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi en netjes op tijd klaar. Top! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse Sushi, veel variatie! Vonden het heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en snel geleverd.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goed geholpen door een lieftallige dame!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker smaakvol en genoeg mooi op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een half uur te laat. Geen bericht gehad over vertraging. Zou netjes zijn als klanten hiervan op de hoogte worden gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel erg weinig voor de prijs

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, tijdige levering, lekkere sushi

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging heel makkelijk via de website. Bestelling stond ook netjes optijd klaar. De kwaliteit was prima. Zelf vind ik de sushi van Akito beter.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

kwalitatief goede sushi, vers, smaak prima, heerlijk gegeten. Besteld via website en afgerekend, op afgesproken tijdstip nog niet gereed maar wel bijna, kleine 5 minuten denk ik op gewacht maar dat is geen enkel probleem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer Sushi 8 Eersel gedaan. Precies op tijd klaar. Jammer dat de sushi per 4 gaat (en niet per 2) en ze zijn erg groot. Maar super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een halfuur te laat. Maar de sushi was wel lekker.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger zelf was prima👍👍de bestelling was echt te laat

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede variate, vers en perfect op tijd bezorgd

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar bijna een uur later dan afgesproken. Dat kan echt niet.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is te druk. Wel grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi vriendelijk personeel echt een top zaakje ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam meer dan een uur te laat, zonder enig bericht of excuses. De warme gerechten waren koud bij levering en een deel van de bestelling was verkeerd. De sushi smaakte op zich goed, maar voor ons helaas niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heel lekker De verwachte bezorgtijden was 18:15, echter kwam de sushi pas rond 19:15. Dit duurde voor ons redelijk lang Er zaten ook frituurde garnalen bij de bestelling die helaas koud waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker & vers! Goeie aanwinst voor hier in Eersel 😆

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ze niet bezorgen in riethoven maar het is wel de moeite waard om zelf te gaan ophalen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

grote keuze, snel en erg lekker!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede lekkere verse sushi !🥰 Echt heerlijk!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goed verzorgd. Aanrader.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Opgehaald in de keuken; kon er direct mee terug naar huis en aan tafel. Complimenten aan de chef!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service! Stond optijd klaar en kon ik direct meenemen bij afhaal! Verder prima sushi alleen vond ik het erg jammer dat bij de verse tonijn er zo weinig tonijn in zat dat het geen tonijn sushi te noemen was. Het was prima en zal heus nog wel eens bestellen maar ga liever naar een andere waarvan ik die persoonlijk lekkerder vindt.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de exacte tijd. Vriendelijke bezorger. Eten is goed verpakt en inclusief alle benodigdheden (stokjes, soja, wasabi etc). Echt heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was goed, misschien meer inhoud en minder rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt enorm lekker, helaas kon ik een deel van mijn sushi niet op eten omdat ze, ondanks het bellen, niet aan dieetwensen voldoen ivm zwangerschap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn geen grote sushi liefhebbers, maar door de grote en diverse keuze mogelijkheden konden we een mooi gevarieerd 'menu' samenstellen. Heerlijk gegeten. Bezorgen op zaterdagavond iets later, maar eigenlijk niet eens benoemenswaardig. Knap hoe een nieuwe ondernemer in het dorp het al snel zo goed voor elkaar heeft! Wij bestellen zeker nog eens!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke super verse sushi en een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Hier ga ik zeker vaker sushi bestellen!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en goede service. Hier gaan we vaker bestellen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was een kwartier later dan we aangegeven hadden, terwijl we wel mooi optijd een mailtje kregen dat de bezorger onderweg was. Hierdoor waren onze warme gerechten ‘koud’ en dus niet meer lekker, dit was jammer. Sushi zelf was lekker. Leuk opgemaakt en goed van grootte. Prijs/kwaliteit = uitstekend.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suuuuuuper lekker en vers. Edame boontjes waren nog warm.. echt super lekker! Bestel de teriyaki saus maar extra! Yummy!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een super aan winst voor Eersel . Wij hebben erg lekker gegeten .

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Supervers en heerlijk krokant! Wij komen terug

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar! 👍🏻

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd leuk om een nieuwe eetgelegenheid uit te proberen. Jammer genoeg blijft het hier bij een keer, want we vonden het eten niet zo lekker. Smaken waren saai, sommige sushi droog en rijst naar mijn smaak te hard. Wel duidelijke site en vriendelijk personeel.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede kwaliteit. Blij met jullie in Eersel

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 18.15u gebracht worden, maar was er pas om 18.55u.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 18.00 besteld en aangegeven dat we het om 20.00 wilde hebben. Uiteindelijk was het er pas iets over 21.00. We hopen dat die komt omdat jullie niet gestart zijn, want de sushi was wel heel erg lekker. Dankzij het kadootje dat jullie er bij hebben gedaan en dat het echt heerlijk was besloten om nog eens te bestellen. En dan te hopen dat de bestelling sneller gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog 60 minuten moeten wachten op het eten na het afgesproken tijdstip. Daarbij was de sushi nattig en leek het niet echt vers. 3 stukjes gehad en de rest moeten weggooien. Helaas was het dus een zware tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was bijna een uur te laat maar dat zijn beginnersfouten, het eten was heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een uur te laat. Wel netjes gebeld maar daarna duurde het nog 45 min langer dan beloofd. Wellicht was een compensatie of kortingscode op zijn plaats geweest. Sausjes die besteld waren bij de loempia’s en garnalen waren niet bij geleverd. Wellicht had alles te maken met de opstart maar een eerste indruk kun je niet opnieuw maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,wel te laat bezorgd maar begrijpelijk in het 1ste weekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk, jammer dat het eten een half uur later bezorgd werd terwijl toch ruim op tijd besteld, maar.... super lekker! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 15u een bestelling voor 18u besteld, en die kwam rond 1830u. Begrijpelijk in het eerste weekend na opening, maar kwam toevallig wel onhandig uit. Sushi was prima, alleen de sashimi wat te dik en groot. Maar we bestellen binnenkort nog een keer hoor. Succes met de opstart!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en voor de niet sushi liefhebber ook andere gerechtjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede en vriendelijke bezorging, keurig op tijd. We werden verrast door wat lekkers dat extra bij de bestelling zat. Top!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekkere sushi! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , zeer goede kwaliteit 👌

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke diverse sushi. Goed bereid en netjes bezorgd.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord TOP

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel succes

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag geopend en direct de eerste bestelling geplaatst. Wij zijn dus blij dat sushi-eight in Eersel gevestigd is. Uitstekende kwaliteit en keus voldoende. Een formule die hier succesvol zal zijn.